Politica de confidenţialitate

  • S.C. ARTHEMA S.R.L certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
  • S.C. ARTHEMA S.R.L garantează securitatea şi confidenţialitatea datelor gazduite şi transmise prin sistemul său informatic. Aceste informaţii vor putea fi folosite numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoţii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
  • S.C. ARTHEMA S.R.L nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajază spam-ul, şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa sa de e-mail furnizată, trimiţând un e-mail la
  • S.C. ARTHEMA S.R.L nu raspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
  • S.C. ARTHEMA S.R.L prelucrează datele cu caracter personal furnizate de Dvs. pe site, respectiv nume, prenume, telefon, adresă de e-mail, adresă poştală, în scopul îndeplinirii obligaţiei sale de a livra produsele comandate de Dvs. de pe site-ul nostru www.arthema.ro
  • Datele colectate vor fi dezvăluite angajaţilor nostri doar în scopul prevăzut mai sus. Pe viitor, aceste date respectiv nume, prenume, telefon, adresă de e-mail ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră în cazul în care v-aţi înscris la newsletter-ul nostru.
  • Conform Legii 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată, societăţii noastre S.C. ARTHEMA S.R.L, cu sediul în Calea Şagului 215, Timişoara, în atenţia departamentului comercial. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.


Alte precizari

  • În cazul în care constataţi existenta unor însemne, mărci sau alte tipuri de poze care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale dumneavoastră sau ale unui terţ, ni le puteţi semnala la adresa
  • În cazul în care aveţi plângeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau a unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteţi contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezolva prin conciliere amiabilă nemulţumirea dumneavoastră.

Contact: email: ,tel: 0256 225015. 

Certificate

TUV Austria
(DIN EN) ISO 9001
Certificate Reg. No 20 100 82002808
(DIN EN) ISO 14001
Certificate Reg. No 20 104 82002809
Certificare FSC® (FSC-C119215)
“Ask us about certified products”

SC ARTHEMA SRL

Calea Sagului nr. 215, Timisoara
Timis - Romania
Phone: +40 256 225 015 | +40 256 490 403
Fax: +40 256 293 123
Email: 

C.F. / C.U.I. RO8358323
O.R.C. J35/568/1996