Termeni si conditii

Comandarea produselor prin intermediul acestui site implică acceptarea unor termeni şi condiţii. Vă rugăm să citiţi cu atenţie în continuare:

 • S.C. ARTHEMA S.R.L îşi asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără nicio notificare. Informaţiile furnizate către S.C. ARTHEMA S.R.L sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse, şi anume efectuarea comenzilor online, conform legilor în vigoare.
 • Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.), solicitările de această natură urmând a fi confirmate de către furnizor.
 • Compania S.C. ARTHEMA S.R.L îşi stabilieşte singură regulamentele promoţiilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoştinţa eventualilor participanţi numai prin intermediul site-ului propriu. De promoţii beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afişate pe site. De asemenea, promoţiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoţia este validă şi numai în limita stocului disponibil.
 • Preţurile prezentate sunt în LEI şi nu includ TVA.
 • Întregul conţinut al site-ului www.arthema.ro - imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe şi alte date - este proprietatea S.C. ARTHEMA S.R.L şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei S.C. ARTHEMA S.R.L a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legilor în vigoare.


Livrarea mărfii şi condiţii de acordare a garanţiei

 • Produsele comercializate de către S.C. ARTHEMA S.R.L sunt noi, în ambalajul original şi în momentul livrării sunt însoţite de Factură fiscală şi Certificat de garanţie.
 • Garanţia se soluţionează la magazinul S.C. ARTHEMA S.R.L prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu Legea 449/2003 şi O.G. 21/1992. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, nedeteriorat, împreună cu accesoriile aferente, formularul de garanţii, copiile de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fără a i se soluţiona garanţia. Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanţie deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variaţii mari de temperatură şi presiune, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiţii de umiditate, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), setări şi instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul echipamentelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcţionării echipamentelor, etc. Instalarea sau punerea în funcţiune a produselor de către persoane neautorizate duc la pierderea garanţiei. Garanţia este soluţionată în maxim 20 zile lucrătoare de la recepţionarea produsului în service. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluţionării garanţiei revine în responsabilitatea clientului.
 • S.C. ARTHEMA S.R.L îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.
 • S.C. ARTHEMA S.R.L îşi rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de S.C. ARTHEMA S.R.L cum ar fi: întârzieri ale furnizorilor, incendii, explozii, inundaţii, epidemii, greve, acţiuni guvernamentale, războaie, acte de terorism, proteste, răscoale, tulburări civile sau alte impedimente de forţă majoră, conform uzanţelor legii româneşti.

Alte precizări

 • În cazul în care constataţi existenta unor însemne, mărci sau alte tipuri de poze care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale dumneavoastră sau ale unui terţ, ni le puteţi semnala la adresa
 • În cazul în care aveţi plângeri cu privire la calitatea serviciilor, produselor sau unor comenzi specifice, care pot fi rezolvate în mod direct cu persoana de contact din cadrul firmei noastre, puteţi contacta în mod gratuit o persoană specializată pentru a rezolva prin conciliere amiabilă nemulţumirea dumneavoastră.

Contact: email: , tel: 0256 225015.

Certificate

TUV Austria
(DIN EN) ISO 9001
Certificate Reg. No 20 100 82002808
(DIN EN) ISO 14001
Certificate Reg. No 20 104 82002809
Certificare FSC® (FSC-C119215)
“Ask us about certified products”

SC ARTHEMA SRL

Calea Sagului nr. 215, Timisoara
Timis - Romania
Phone: +40 256 225 015 | +40 256 490 403
Fax: +40 256 293 123
Email: 

C.F. / C.U.I. RO8358323
O.R.C. J35/568/1996